COSUL TAU : 0 produse
Total : 0,00 lei
Cosul tau este gol!
Produse actualizeaza
plaseaza comanda

Uscator maini Dyson Airblade HU02 1600W Alb

Cod: 4501  Producător: Dyson Airblade
Preț fără TVA: 3.950,00 lei
Reducere:

Disponibilitate: In stoc Înapoi la: Uscatoare maini

Descriere scurta

Uscator maini DYSON AIRBLADE.Tehnologie Airblade concentrata. Iese numai cu zece cm in afara peretelui. Usuca mainile igienic in 10 secunde.

Buc:

Uscator maini Dyson Airblade HU12 1600W Alb

Uscatorul de maini dual-jet Dyson Airblade reprezinta varful de tehnologie in domeniu. 
Usuca mainile in maxim 10 secunde! 

Caracteristici:

 • Culori disponibile: alb sau argintiu
 • Uscatorul de maini dual-jet Dyson Airblade rezistent la socuri tratat anti-microbian. 
 • Actionare automata cu senzor. 
 • Motor: Dyson fara perii, 88.000 rotatii/minut 
 • Putere totala: 1.600 W 
 • Energie consumata per uscare: 0,0044 kWh 
 • Echipat cu filtru HEPA H12 - indeparteaza 99,9% din bacterii 
 • Ultra-silentios: 85 dB(A) 
 • Viteza aerului suflat: 640 km/h 
 • Debit aer: 37 l/sec
 • Fabricat in Anglia

Uscator maini cu clasa de protectie IPX5.

Motorul digital Dyson

Proiectarea celui mai nou motor digital Dyson a durat șapte ani – este unul dintre cele mai mici motoare de 1600 W complet integrate din lume. Este singurul motor de uscător de mâini suficient de puternic pentru a aspira 30 de litri de aer pe secundă printr-un filtru HEPA cu care să usuce mâinile în 10 secunde.

Acest motor eficient energetic şi cu durată de funcţionare îndelungată este comutat digital de 6 000 de ori pe secundă, făcând ventilatorul cu compresie ridicată să se rotească de 90 0000 de ori pe minut. Are doar trei piese în mişcare, deci nu există niciun inel colector şi nici perii de cărbune care să se uzeze.

AB07 Dyson digital motor
 
Profil subţire

Din cauza motoarelor voluminoase, este posibil ca alte uscătoare de mâini să iasă mult în afara peretelui. Este posibil ca acestea să necesite încastrarea în perete, ceea ce poate fi costisitor. Deoarece uscătorul de mâini Airblade V de la Dyson utilizează cel mai recent motor digital Dyson, acesta are o adâncime de numai 10 cm. Aceasta înseamnă că poate fi instalat fără încastrare şi fără costurile asociate.

AB08 Slim profile
 
10 două uscat timp

Testarea bazată pe Protocolul P335 (NSF P335) al Fundaţiei Naţionale de Salubritate Publică indică faptul că majoritatea altor uscătoare de mâini sunt mult mai lente decât pretind producătorii acestora. Numeroase persoane renunţă să-și mai usuce mâinile atunci când uscătorul este lent. Însă mâinile umede pot răspândi de până la 1 000 de ori mai multe bacterii decât mâinile uscate.

Testarea bazată pe NSF P335 dovedeşte faptul că uscătoarele de mâini Airblade™ de la Dyson sunt cele mai rapide. Uscătorul de mâini Airblade V de la Dyson usucă mâinile igienic în 10 secunde.

ro AB08 10 sec dry time
 
Cele mai igienice uscătoare de mâini

Alte uscătoare de mâini nu sunt igienice. Acestea nu filtrează bacteriile şi virusurile din aerul existent în toaleta publică. Aspiră aerul murdar, apoi îl suflă înapoi pe mâini. Uscătorul de mâini Airblade V de la Dyson utilizează două filtre HEPA. Se reţin 99,9% dintre bacteriile şi virusurile din aerul existent în toaleta publică. Astfel, mâinile se usucă utilizând aer mai curat, nu aer murdar.

Numai uscătoarele de mâini Airblade™ de la Dyson sunt certificate ca fiind igienice de către specialişti independenţi în sănătate publică, NSF International. Niciun alt uscător de mâini nu respectă fiecare detaliu din protocolul NSF P335. Pe lângă faptul că are un timp de uscare rapid şi filtre HEPA, uscătorul de mâini Airblade V de la Dyson prezintă de asemenea operare fără atingere şi o acoperire antimicrobiană.

AB08 Most hygienic hand dryer
 
Costuri mai mici de exploatare

Alte metode de uscare a mâinilor presupun costuri mari de exploatare. Prosoapele din hârtie necesită reîmprospătare constantă a stocurilor şi eliminare permanentă. Majoritatea uscătoarelor de mâni de altă marcă sunt lente şi multe utilizează un element de încălzire, deci sunt mari consumatoare de energie.

Costurile anuale de exploatare ale uscătorului de mâini Airblade V de la Dyson sunt cu până la 69% mai mici decât ale altor uscătoare de mâini şi cu până la 97% mai mici decât în cazul prosoapelor de hârtie.

Faceţi clic aici pentru calcule. Puteţi utiliza de asemenea calculatorul pentru costuri din partea de sus a acestei pagini pentru a afla cât de mult aţi putea economisi.

ro AB09 Cost less to run1
 
 
Usucă separat fiecare mână

Majoritatea uscătoarelor de mâini au o coloană îngustă de aer care împrăștie apa pe suprafața mâinilor, omiţând unele suprafeţe şi lăsând zone umede. Uscătorul de mâini Airblade V de la Dyson utilizează două straturi de aer care acoperă lăţimea fiecărei mâini pentru a elimina apa ca un ştergător de parbriz.

AB08 Dries each hand separtely
 
Utilizare fără atingere

Senzorii capacitivi activează aerul.

AB08 Touch free operation
 
Sigur la atingere

Elimină până la 99,9% dintre bacteriile de suprafaţă.

AB07 Antimicrobial coating
 
 
Garanţie de 5 ani

Toate uscătoarele de mâini Airblade™ de la Dyson sunt livrate cu o garanţie de 5 ani. .

AB07 five year guarentee

 

Nu există comentarii pentru acest produs.

Urmareste ofertele zilnice pe Facebook !

Contact

 • icon
  Mertecom SRL RO18509431
  str.Traian nr.7 Târgu-Jiu România
 • icon
  Gabi : 0765.463.802
  Raul : 0765.960.496
Top